Baby Center - Specialist za varnost

Baby Center - Specialist za varnost

Pravilen izbor avtosedeža je ključen za varnost vašega otroka. Ne glede na to, ali se pripravljate na prihod novorojenčka ali se odpravljate na pot z večjim otrokom, je pomembno, da se posvetite preverjanju brezhibnosti obstoječega avtosedeža, in, če je potrebno, nakupu novega, primernejšega avtosedeža

Najvarnejši objem, ki ga lahko date svojemu otroku

Ko pride čas za nakup otroškega avtosedeža je varnost tisti ključni element, ki mu starši namenijo največ pozornosti. Seveda pa pri izbiri pravega avtosedeža ne smemo zanemariti drugih, prav tako pomembnih kriterijev, ki vplivajo na otrokovo počutje, udobje in uporabo.

Potrebno je izbrati avtosedež, ki odgovarja vašemu malčku, vam in je hkrati primeren tudi za vaše vozilo. Avtosedež mora ustrezati malčkovi telesni višini, prav tako pa naj bo nameščanje enostavno in z minimalno možnostjo napake v skladu z navodili proizvajalca.

Kot specializirani ponudnik otroške varnostne opreme se trudimo, da je nabor avtosedežev v naših poslovalnicah zares kakovosten, s ponudbo za vse velikosti in vse starostne skupine. Pred odločitvijo se zato posvetujte z našim prodajnim osebjem, ki vam je na voljo s strokovnimi nasveti in koristnimi informacijami, po potrebi pa vam bodo pomagali tudi pri namestiti avtosedeža v vaše vozilo.

Zakaj po avtosedež v Baby Center?

Ker imamo širok in kakovosten nabor, naši prodajalci pa so strokovno usposobljeni, nenehno spremljajo novosti, se izobražujejo in iz prve roke dobijo povratne informacije iz prakse.

Tukaj smo za vas.

Vaš Baby Center