Na testu: NOSILKA FREEON EASY MOVE 3 V 1

Na testu: NOSILKA FREEON EASY MOVE 3 V 1

Pred kratkim smo v sodelovanju s spletnim portalom Nosečka naredili še eno izvrstno recenzijo izdelka – nosilke Easy Move 3 v 1 blagovne znamke FreeON. Za omenjeno blagovno znamko z izjemno širino izdelkov se skriva slovensko podjetje Apollo, ki že več desetletij kreira različne kose opreme in pripomočkov, s katerimi lajšajo vsakdan družin z majhnimi otroki.

Tokrat je šla ta funkcionalna in moderno zasnovana nosilka v roke mlade mamice, ki je s svojim še ne 6-mesečnim sinčkom raziskovala njene pluse in minuse. Pa si poglejmo, kako zadovoljna sta bila uporabnika.



»Če ste vsaj malo pustolovska družina, in se kdaj pa kdaj radi odpravite v naravo in na kakšen hrib, potem veste, da povsod z vozičkom pač ne gre. Nič ne rečem, vozičkanja sem se zelo veselila, vendar sem komaj čakala, da bo naš malček ravno prav velik za nošenje v nosilki. Otrok se nosi pri materi 9 mesecev, zato po malčki po večini kar navdušenji nad nošenjem v nosilki. Ni pa vsaka nosilka primerna za pravilen razvoj otroka. Ko sem se sama odločala za primerno nosilko, sem imela tri pogoje: primernost za otrokov pravilen razvoj, cena in udobje zame.

Preden sem imela priložnost testirati nosilko Easy Move 3v1 blagovne znamke FreeON, sem za sinčka izbrala nosilko, ki si jo lahko zapnem sama, otroku omogoča primeren C položaj hrbtenice in M položaj za nogice, hkrati pa tudi meni nudi primerno oporo pri nošenju. Je bila pa dokaj draga. In ker je pravilen razvoj vseeno na prvem mestu, me je nosilka FreeOn Easy Move 3 v 1 res pozitivno presenetila. Ne le, da je cenovno dostopnejša, nosilka je tudi izjemno udobna za nošenje otroka in to že od rojstva dalje. Navdušena sem!


Odpravili smo se na daljši sprehod in ugotovili naslednje:

Nosilka FreeOn Easy Move 3 v 1 je nosilka, ki omogoča nošenje otroka v treh položajih,
ima nastavljivo oporo za glavo,
zagotavlja pravilen način nošenja otroka v M položaju nogice,
omogoča enostavno zapenjanje in prilagajanje pasov ter naramnic,
zračnost materialov in opora v predelu trebuha pa zagotavljata udobnejše nošenje otroka,
nosilnost nosilke je od 3,5 kg pa vse do 15 kg.



Nosilka je zelo lahka, a kompaktna za uporabo. Dodala bi le eno stvar, če bi želela nosilko uporabljati pogosteje in za daljša časovna obdobja. Oporo v ledvenem delu. Če jo nosite čez jakno ali bundo, tega ne boste opazili. Jaz pa jo ponavadi nosim pod bundo in mi je ta opora na daljšem sprehodu manjkala. Vseeno pa menim, da boljše nosilke za takšno ceno skoraj da ne boste dobili, saj je odlična za uporabo.«

Recenzijo je napisala Laura, @mladamami 

Več o nosilki Easy Move 3 v 1 si lahko preberete tukaj.