Napihljivi bazeni so zakon!

Napihljivi bazeni so zakon!

Ne verjamete? Prepričajte se sami!


Otroški bazen – zakaj ga je dobro imeti?

Poletje je dolgo. Vročina je neznosna. Vaš dopust na morju je že zdavnaj mimo ali pa ga še dolgo ne bo. Temperature so vedno višje, vaši otroci pa vedno bolj nemirni in zdolgočaseni, ob tem pa jih pasja vročina spravlja v še večjo nejevoljo.

Čas je, da si omislite rešitev in svojim najmlajšim ponudite prijetno poletno osvežitev. Čas je za otroški bazen!

Za postavitev otroškega bazena pravzaprav sploh ne potrebujete veliko prostora. Prav tako za najbolj preproste napihljive bazene ne boste odšteli gore denarja. Hkrati pa ima otroški bazen na domačem dvorišču številne prednosti. Ne samo, da se otroci v vodi ohladijo, temveč jih razgibana igra v bazenu tudi dodobra izmuči, kar pomeni, da bodo zvečer lažje zaspali. Kakorkoli obrneš; otroški bazen je dobra naložba za poletne dni.

Kateri bazen izbrati?

Pri izbiri bazena upoštevajte starost vaših otrok, seveda pa je pomembno tudi to, s koliko prostora razpolagate. Predlagamo, da izberete takega, ki bo najbolje ustrezal potrebam in željam vaše družine.

Nekateri napihljivi bazeni so čisto majhni. Ravno pravi, za dojenčka ali malčka, ki se z veselim čofotanjem v bazenu srečuje prvič.

Ali ste vedeli, da lahko nekatere napihljive bazene postavite kar v kopalnici? Tako se lahko dojenček pozabava v vodi, brez, da bi bil izpostavljen škodljivim sončnim žarkom. Ne pozabite, da so otroci poleg starostnikov najbolj občutljiva skupina ljudi na vročino in sonce.

Nekatere napihljive bazene lahko postavite kar v domači kopalnici.

Manjše in najbolj preproste otroške bazene lahko napihnete in napolnite z vodo v samo nekaj minutah. Vendar pozor! Otroci se običajno izredno veselijo kopanja in komaj čakajo, da se bodo lahko igrali v vodi. Prepričajte se, da je njena temperatura primerna. Predlagamo, da pri polnjenju bazena dodate tudi nekaj vroče vode.

Domače kopališče si lahko pripravite v zelo kratkem času.

Od preprostih bazenov do razgibanih kopalnih centrov… Dandanes lahko v široki ponudbi otroških bazenov najdete takega, ki bo najbolj ustrezal vaši družini. In brez skrbi! Otroški bazeni so v zadnjih letih postali veliko cenejši, kot so bili nekoč. Tudi za najboljši igralni center vam niti približno ne bo potrebno odšteti celega premoženja.

Napihljivi igralni centri so danes veliko cenejši, kot so bili nekoč, otroci pa jih naravnost obožujejo.

Starši pri otroških bazenih prisegajo na blagovno znamko Bestway. Njihove izdelke najdete tudi na Baby Center spletni strani.
Preverite ponudbo izdelkov Bestway tukaj

Ne samo bazeni, tudi vodne pištole in napihljive blazine so zakon!

Se sprašujete, kako je lahko veselo čofotanje v otroškem napihljivem bazenu še bolj veselo? Preprosto!

Napihljive blazine v zanimivih živalskih oblikah so priljubljene tako med mlajšimi kot tudi med starejšimi kopalci.

Opremite svoje kopališče z napihljivimi blazinami, vodnimi pištolami in ostalimi igračami za vodo. Številni starši se strinjajo, da njihovi otroci v bazenu, ki je opremljen z raznolikimi vodnimi igračami, preživijo veliko dlje časa, preden se naveličajo.

Z nakupom takšnega seta ne morete zgrešiti. V njem najdete prav vse, kar malček potrebuje za še bolj zabavno igro v vodi.

Dojenčki in malčki se radi igrajo tudi s čisto preprostimi igračkami za vodo. Tudi najbolj preproste žogice, kocke, mlinčki in posodice bodo zanje izredno zanimive. Vendar pozor! Prepričajte se, da je igrača, ki jo uporabljate v vodi, tudi namenjena uporabi v vodi. Nekatere igračke, ki niso namenjene takšni igri, se na primer ne posušijo dovolj dobro in se lahko v njih začne nabirati plesen. Poskrbite, da se bo vaš malček v svojem bazenu igral samo z igračkami, ki so za igro v vodi primerne.

Otroci se poleti zelo radi igrajo tudi z vodnimi pištolami. Te so lahko popolnoma enostavne, prikupne, mini vodne pištole, v obliki morskega konjička ali morskega psa, ali pa velike, mogočne vodne pištole, ki so običajno bolj pri srcu starejšim otrokom.

Če vam pištole niso preveč pri srcu, pa si lahko omislite tudi vodno brizgo, ki ima praktično enak efekt.

Varnost naj bo tudi pri kopanju v bazenu na prvem mestu

Otroški napihljivi bazeni se na prvi pogled zdijo popolnoma nenevarni. Saj so vendar tako majhni, prikupni in plitvi! Kljub temu dobra mera previdnosti ni odveč. Ne pozabite, da lahko v bazenu hitro pride do nerodnih padcev in udarcev ter takšnih in drugačnih poškodb.

Bodite pozorni na to, da so vaši otroci v svojem kopališču zmeraj pod nadzorom odrasle osebe.

Rokavčki, napihljivi obroči, rešilni jopiči in drugi plavalni pripomočki so na voljo tudi z izjemno prikupnimi motivi.

Ne pozabite, da so med 11. in 16. uro sončni žarki najmočnejši in tudi izredno nevarni. Strokovnjaki svetujejo, da se v tem času ne zadržujemo na soncu. To še posebej velja za otroke. Tudi, če si malček v tem času zaželi veselega čofotanja v bazenu, se raje lotite katere druge prostočasne aktivnosti, ki ne vključuje škodljivih UV žarkov. Poletje je dolgo in časa za kopanje bo še več kot dovolj!

Naj se prijetno poletno rajanje v bazenu prične!

Čas vročega poletja je tudi čas, ko moramo ponovno obleči kopalke. To je za marsikatero mamico (še posebej za tiste, ki so to šele pred kratkim postale) zelo stresno. Težave s samozavestjo niso nobena redkost.

Se tudi ve sprašujete ali je vaše telo pripravljeno na kopalke? Potem morate prebrati objavo, ki jo najdete tukaj.