Pleničke Kit Kin

Pleničke Kit & Kin

Pleničke, ki ščitijo otroško kožo in okolje ter so dermatološko testirane.

Dojenčki so nenehno v plenicah. Večinoma jih pričnemo odvajati od plenic med drugim in tretjim letom starosti, pogosto med toplejšimi meseci v letu. 

Vsak dojenček do približno 15. meseca starosti opravlja tako veliko kot malo potrebo, brez da bi to ozavestil, torej popolnoma nevede. Ker so plenice zasnovane tako, da vpijejo veliko vlage, se je meja odvajanja premaknila, zato je večina otrok pripravljenih na odvajanje od plenic okoli drugega leta. Plenice za enkratno uporabo se v povprečju zamenjajo približno šestkrat na dan, pri novorojenčku pa celo do osemkrat na dan.  Plenice za enkratno uporabo  vsebujejo plastiko, ki se razgrajuje tudi do 500 let, v kolikor jih ne očistimo ob zamenjavi pa se štejejo celo za nevarne odpadke. 

Plenice Kit & Kin - najboljše za otroško kožo

Novost v ponudbi Baby Centra so ekološke plenice Kit & Kin. Naravno, izjemno vpojno jedro plenice je narejeno pretežno iz koruznega škroba in lesne celuloze ter vsebuje znatno manj kemikalij kot druge enkratne plenice. Naravne sestavine ščitijo občutljivo otroško kožo pred dermatitisom in pleničnim izpuščajem. V jedru plenice je patentirana tehnologija kanalov, ki omogoča hitro absorpcijo tekočine in enakomerno razporeditev po plenici, kar otroku daje občutek suhosti in udobja kljub vlagi. Plenice so zasnovane tako, da ne puščajo vlage, kar ohranja otroka suhega do 12 ur. Še ena zelo pomembna prednost plenic Kit & Kin je, da se skoraj popolnoma razgradijo v 3 do 6 letih. 

Blagovno znamko sta ustanovila Emma Bunton, članica nekdanje skupine Spice Girls, televizijska in radijska voditeljica ter ambasadorka UNICEF-a, in Christopher Money, direktor razvoja izdelkov, pod geslom - da bodo boljši za vašega otroka, vas in naš svet. Plenice in vlažilni robčki te blagovne znamke so na voljo v Baby Centru. 


Nazaj na seznam