Top 10 interaktivnih igrač 2023

Top 10 interaktivnih igrač 2023

V času prazničnega vzdušja, ko so police različnih trgovin preplavljene z bleščečimi igračami, se odločitev za pravšnje izdelke spremeni v pravi izziv.

Leto 2023 se je izkazalo za izjemno navdihujoče za ljubitelje otroških serij in filmov, posvečenih najljubšim junakom, kot so Mala morska deklica, Barbie, Spiderman ali Gaby's Dollhouse. Ni presenetljivo, da so tako najmlajši kot tudi odrasli navdušeno raziskovali najnovejše trende igrač za svoje zbirke. Povpraševanje po lesenih igračah še vedno ostaja živo, medtem ko so tradicionalne družabne igre še enkrat našle svoje mesto na seznamu želja mnogih staršev.

Pri nas so že vrsto let interaktivne igrače kraljice najbolj zaželenih izdelkov, ki ne le zabavajo, temveč tudi učijo otroke. Da bi vam olajšali izbiro med številnimi možnostmi, smo zanj izbrali najbolj priljubljene uspešnice leta 2023. Naš seznam je sestavljen na podlagi prodajnih rezultatov, in prepričani smo, da vam bo v pomoč pri iskanju popolnega darila za najmlajše. Od povratka preverjenih klasikov do inovativnih STEM setov - ponujamo vam pregled najboljšega, kar je leto 2023 prineslo na področju otroških igrač.

KIDZ DELIGHT Moj prvi 2v1 tablični računalnik 

Za malčke od 2. leta dalje je KIDZ DELIGHT Moj prvi 2v1 tablični računalnik odlična popotnica v svet znanja. Zanimivo je, ker se prilagaja otrokovim potrebam - lahko se uporablja kot samostojno tablico ali pa z dodano tipkovnico, ki posnema prenosni računalnik. To omogoča, da se otroci počutijo kot njihovi starši na način, ki je popolnoma prilagojen njihovi stopnji razvoja. Z dotikom občutljivih ikon se otrok nauči barv, številk, živali in še veliko več! S tipkovnico se nauči črk in preveri svoje znanje z odgovarjanjem na kvizna vprašanja. Igra spodbuja razvoj domišljije, koncentracije, logičnega razmišljanja in komunikacije.


BITZEE Interaktivni ljubljenček

Wohoo, Bitzee je prvi digitalni interaktivni ljubljenček, ki je prinesel pravo revolucijo v svet igrač. Kje je skrivnost? Na voljo v več živalskih likih, zahteva od svojega lastnika skrb in nego - druženje, higieno, hranjenje, spanje in vse, kar bi ponudili pravemu ljubljenčku za srečno življenje. Malčki lahko zberejo 15 različnih Bitzee ljubljenčkov v eni napravi, med katerimi so liki, kot so mačka, jež ali zajec, kolekcija pa vključuje tudi redke like, kot so samorog ali pudelj. Vsak Bitzee začne svoj življenjski cikel kot dojenček. Preverite, kako deluje TUKAJ.


Interaktivni Medek Pripovedek 

Medvedek je kot vsak plišasti medo - ljubek in mehak. Toda ta rad pripoveduje zgodbe. S pritiskom na njegov trebušček ali tačke bo medvedek povedal pravljico o Pepelki, Zlatolaski ali Morski deklici. In to v slovenskem jeziku. Prilagojen je za otroke od 2. leta naprej. In tudi starši ga boste imeli radi saj lahko namesto vas pove zgodbico za lahko noč.

IMC Toys interaktivni pliš 

Preden starši sprejmejo odločitev o pravi živali in dolgoročnih obveznostih, mnogi posežejo po interaktivnih ljubljenčkih. Ti prinašajo otrokom dragocene učne izkušnje, kot so družbena interakcija, čustvena povezanost, empatija, domišljija in kreativnost. Izbira interaktivnih plišastih ljubljenčkov je pestra, a letos sta mačka Bella in kuža Milo absolutna zmagovalca.

KUKU Interaktivne knjige (s svinčnikom ali brez) 

Že leta so na vrhu seznama priljubljenih daril serije izobraževalnih knjig z svinčnikom za branje in učenje. Osnovni set za začetnike, skupaj z desetimi dodatnimi naslovi za razširitev zbirke, zagotavlja, da ste izbrali odlično darilo. Te knjige so primerne za otroke od 5. leta dalje, za deklice in dečke.


Playgo Blagajna 

Med najbolj zanimivimi igračami letos je blagajna v supermarketu za najmlajše. V kompletu boste našli vse, kar mali trgovci potrebujejo - od nakupovalnega vozička do skenerja in igralne hrane, kar bo spodbudilo otrokovo domišljijo in razvilo komunikacijske veščine. Za brezskrbno zabavo je poskrbljeno tudi z dvema priloženima baterijama AA.

WINFUN Interaktivna hišica - sestavi in ​​se uči

WINFUN Interaktivna hišica ima šest barvnih oblik za razvrščanje in dve glasbeni podlagi z zabavnimi zvoki. Z dodatnimi funkcijami, kot so ključi za zaklepanje in odklepanje vrat, ura, okna ter garažna vrata, ki se zapirajo, bo ta hišica očarala vaše male enoletnike.

Hiša ima tudi ročaj za lažje prenašanje in osvetljene glasbene tipke za popolno zabavo.

TAMAGOTCHI 

Ena najbolj zanimivih novic letošnjega leta je vrnitev Tamagotchija - originalne igračke iz 90-ih, virtualnega hišnega ljubljenčka iz vašega otroštva, zdaj na voljo v izvornem formatu. Če ste že poznavalec te čudežne igrače, veste, da potrebuje malo vsakodnevne nege: hranjenje, luči vklop/izklop, igranje, zdravljenje, splakovanje WC-ja in skrb za zdravje. Z vašim virtualni ljubljenčkom nikoli ne bo dolgčas! Ah, ja... lahko ga izberete tudi za otroka, starega 8+ let.


KIDZ DELIGHT Zabavna metla Silly Sam

Ko otroci dopolnijo 2 leti, postane čiščenje prava zabava. Seveda, zanimanje za urejanje sobe po navadi izgine, ko preidejo v nekoliko starejše obdobje, predvsem v najstniško dobo. Toda to je že druga zgodba. Morda pa bo s to zabavno metlo, opremljeno z zvoki, lopatico in kosi kartona, čiščenje postalo najljubša igra vašega malčka vse življenje? Popolna za igro: posnemajte odrasle in pometajte tla, da slišite smešne zvoke ali krohot metle Silly Sam.

Little Live Pets

Vsi ljubitelji nenavadnih hišnih ljubljenčkov boste navdušeni nad izjemno simpatičnimi interaktivnimi živalicami – pujskom Pigglyjem, Kameleonom, ribico Dipper in očarljivo ovčko Snowie. Te posebne igrače niso le simpatične, temveč prinašajo tudi odgovornost in priložnost za učenje o skrbi za živa bitja. Z njimi lahko igrate, jih hranite in tako ustvarjate edinstveno izkušnjo, ki spodbuja odgovornost in razvija pozitiven odnos do različnih živali.